Den Europæiske Sprogdag 2019

På denne side vil du kunne finde nye tiltag og muligheder i forbindelse med Den Europæiske Sprogdag 2019. Selvom det er en tilbagevendende begivenhed, bestræber vi os hos ECML på at gøre kommunikationen bedre år for år og gøre vores for, at flere europæere fejrer sproget d. 26. september 2019. 

Få overblikket over de mange muligheder her på siden.

Markedsføringsmateriale

I forbindelse med Den Europæiske Sprogdag har I mulighed for at bestille markedsføringsmateriale. Dette kan bestilles, så I har muligheden for at markere dagen på en mere visuel måde. For eksempel har vi ”snak med mig”-klistermærker og ”goddag”- plakater. Plakaterne er også frit tilgængelige på hjemmesiden og ligger klar til print. Desuden har vi armbånd på 16 forskellige, hvilket også fås som reflekterende ”click armbånd” i en række forskellige farver. 

Disse materialer er tilgængelige allerede nu og kan bestilles ved at sende en mail til contactpoint@ecml.dk. Husk at notere hvilken skole/organisation, som I ønsker at markere dagen på, jeres elevers niveau og hvilke materialer, I ønsker at bestille. Deadline for bestilling er d. 26. juni 2019.