Sprogquiz til Den Europæiske Sprogdag

I dette års quiz vil du høre små introduktioner til EU-programmet Erasmus+ på tolv forskellige europæiske sprog. Idet du starter quizzen, skal du også starte videoen til højre, hvor alle lydfiler er samlet. Når du har gjort dig nogle overvejelser omkring sproget og udtalen til det enkelte spørgsmål, angiver du dit svar blandt de fire sprog, der er svarmuligheder. Videoen vil afspille den udtale, der er knyttet til spørgsmålet, og du må gerne springe i videoen, hvis du er i stand til angive et svar, før udtalen er færdigafspillet.

Alle, der gennemfører quizzen, får en chance for at vinde en goodiebag fra Europa-Kommissionen. Læs om dette under quizvinduet, når du har gennemført quizzen. Held og lykke og god fornøjelse!

Bemærk, quizzen fungerer bedst på computer/desktop. 

Konkurrence

Vi håber, du nød quizzen, kom igennem alle spørgsmål og måske endda lærte nogle sprog at kende, som du ikke havde hørt før.

Hvis du gerne vil deltage i lodtrækningen om en goodiebag fra Europa-Kommissionen, så skal du indsende en mail til dgt-copenhagen@ec.europa.eu, hvor du oplyser din adresse. Der vil blive trukket lod mellem samtlige indsendte adresser - uanset dit resultat i quizzen. Det vigtigste er, at man deltager. Ikke at man kender samtlige svar. Vi kan alle blive bedre til sprog.

Vi gemmer selvsagt ikke oplysningerne.

Europa-Kommissionen lægger stor vægt på beskyttelse af personoplysninger. Alle personoplysninger behandles efter reglerne i forordning (EF) nr. 2018/1725.

Alle personoplysninger, som behandles af Generaldirektoratet for Kommunikation/Europa-Kommissionens Repræsentationer, behandles i overensstemmelse hermed.

Tak til Andreas Vigsø fra ECML for programmering og til alle de frivillige fra Europa-Kommissionen for indtaling af lydfilerne. Lydfilerne tilhører Kommissionen og kan ikke anvendes uden forudgående tilladelse.