Den Europæiske Sprogdag 2020

På denne side vil du kunne finde information om Den Europæiske Sprogdag 2020. Hos ECML bestræber vi os altid på at gøre kommunikationen om sprogdagen tydelig, så flest mulige europæere får mulighed for at være med til at fejre sproget d. 26. september 2020. 

Find de mange muligheder i forbindelse med sprogdagen her på siden eller under inspiration og materialer

Skal du have et overblik over, hvordan du kan fejre den Europæiske Sprogdag 2020, kan du hente og printe vores inspirationshæfte her.

COVID-19

Den Europæiske Sprogdag 2020

Grundet de aktuelle rejserestriktioner afholder ECML Den Europæiske Sprogdag 2020 med mottoet: "Udforsk verden gennem sproget". Selvom du i øjeblikket ikke er i stand til fysisk at besøge ethvert land, kan du igennem sproglæring opnå unik indsigt i lande og deres kulturer. Og måske du kan forberede dig selv på næste gang, du kan besøge landet igen?

Kommunikation

Vi opfordrer jer til at registrere jeres arrangement i forbindelse med den Europæiske Sprogdag 2020 i eventskalenderen på Sprogdagens hjemmeside.

I er velkomne til at bruge hashtaggene #coeEDL og #FremMedSprog på Twitter og Instagram, når I deler jeres opslag om dagen.