Inspiration og materiale 2021

Find de mange nyheder og muligheder i forbindelse med den Europæiske Sprogdag 2021 her på siden, eller klik på menulinket til den offcielle hjemmeside til venstre.

Skal du have et overblik over, hvordan du kan fejre den Europæiske Sprogdag 2021, kan du hente og printe vores inspirationshæfte her.

Tidsplan

 

Juli

Vi udgiver en liste over idéer til den Europæiske Sprogdag, som tager særligt højde for at holde fysisk afstand. Desuden udkommer en ny infografik med fakta om sprog

 

August

Vi foreslår to udfordringer for at fejre 20-årsdagen, der kan medtages i (næsten) enhver begivenhed, der organiseres:

  • På hvor mange forskellige sprog kan du sige/synge 'Happy Birthday' på 20 sekunder (video)?
  • Bag en kage til 20-årsdagen og/eller hjælp andre og send en opskrift på din/jeres kage for at oprette en flersproget opskriftsbog.    

 

September

Den 1. september udkommer dette års online sprogquiz. Derudover lancerer vi den nyeste version af den hemmelige agents sprogudfordringsapp, hvor du kan teste dine sprogfærdigheder i et nyt og interaktivt layout. 

Ydermere vil vi udgive nogle eksperters svar på spørgsmål folk normalt kan være tøvende med at stille såsom: 'Har jeg virkelig brug for grammatik for at lære et sprog?' eller 'Kan nogen virkelig tale 30+ sprog? '.

Senere vi vil på den Europæiske Sprogdags officielle hjemmeside køre afstemningen: "de mest effektive måder at lære et sprog". Resultatet vil blive afsløret den 24. september.