Sprogquiz – Den Europæiske Sprogdag

Sprogquiz fra Den Europæiske Sprogdag 2019

I sidste års quiz vil du høre små introduktioner til EU-programmet Erasmus+ på tolv forskellige europæiske sprog. I det du starter quizzen, skal du også starte videoen til højre, hvor alle lydfiler er samlet. Når du har gjort dig nogle overvejelser omkring sproget og udtalen til det enkelte spørgsmål, angiver du dit svar blandt de fire sprog, der er svarmuligheder. Videoen vil afspille den udtale, der er knyttet til spørgsmålet, og du må gerne springe i videoen, hvis du er i stand til angive et svar, før udtalen er færdigafspillet.

Alle, der gennemførte quizzen i september 2019 havde en chance for at vinde en goodiebag fra Europa-Kommissionen. Held og lykke og god fornøjelse!

Bemærk, quizzen fungerer bedst på computer/desktop. 

Konkurrence (afsluttet)

Vi håber, du nød quizzen, kom igennem alle spørgsmål og måske endda lærte nogle sprog at kende, som du ikke havde hørt før.

Konkurrence om goodiebags er afsluttet, og vinderne er blevet kontaktet.

Tak til Andreas Vigsø fra ECML for programmering og til alle de frivillige fra Europa-Kommissionen for indtaling af lydfilerne. Lydfilerne tilhører Kommissionen og kan ikke anvendes uden forudgående tilladelse.