Aktiviteter

man 27 sep
12:00-14:00 | Online
Onlinekonference om sprogfærdigheder i det europæiske uddannelsesområde
I anledning af den Europæiske Sprogdag har Kommissionens Generaldirektorat for Uddannelse, Unge, Idræt og Kultur organiseret en onlinekonference om sprogfærdigheder i det europæiske uddannelsesområde, herunder læring af sprog, på mandag den 27. september fra 12 til 14
tir 28 sep
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Developing teacher competences for pluralistic approaches
Få inspiration til, hvordan du kan implementere pluralistiske tilgange i sproglæringen. Der vil være fokus på træningsværktøjer, der kan hjælpe sprogunderviserne til bedst at kunne udvikle elevernes kompetencer.
tor 04 nov
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Digital citizenship through language education
Projektet søger at hjælpe eleverne med at blive digitale borgere samt udvikle deres evner til at bruge digitale medier kritisk, kreativt og autonomt på flere sprog. Derudover har projektet til formål at udvikle en pædagogisk ramme og ressourcer til brug for sproglærere.
tor 11 nov
10:00-10:00 |
Workshop: Learning environments where modern languages flourish
Denne todages workshop har til formål at skabe en fælles forståelse for sprogfagene i skolen. Deltagerne skal arbejde med konkrete, skræddersyede projekter, der kan understøtte lokale og kommunale strategiske indsatser på fremmedsprogsområdet.
tor 02 dec
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Resources for assessing the home language competences of migrant pupils
I denne workshop kan ud høre om, hvordan indvandrerelevers hjemmesprog evalueres med henblik på at definere kriterier og producere materiale til formativ evaluering. Der lægges særlig vægt på synergier mellem sprogindlæring og udviklingen af ​​sprogene. Det overordnede mål er at støtte social og institutionel anerkendelse af hjemmesprog og værdsætte elevernes flersprogede repertoirer.