Aktiviteter

tir 14 sep
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: CEFR Companion Volume implementation toolbox Part II
Dette projekt vil udvikle værktøjer på forskellige sprog til at hjælpe læreruddannere med at bruge og formidle ideerne i CEFR Companion Volume. Der vil blive givet inspiration til, hvordan man kan implementere ​​Companion Volume i sprogindlæring, undervisning og evaluering på universitetet og i erhvervsuddannelserne.
fre 24 sep
10:00-16:00 | ECML
Den Europæiske Sprogdag 2021
I løbet af uge 39 har ECML Kontaktpunkt Danmark, i samarbejde med Den Europæiske Kommission – Repræsentationen i Danmark, Institut Français, Goethe Institut og Studieskolen planlagt forskellige aktiviteter. Titlen for 2021 er ”Sprog er en rejse”. Program og mere information følger.
tir 28 sep
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Developing teacher competences for pluralistic approaches
Få inspiration til, hvordan du kan implementere pluralistiske tilgange i sproglæringen. Der vil være fokus på træningsværktøjer, der kan hjælpe sprogunderviserne til bedst at kunne udvikle elevernes kompetencer.
tor 04 nov
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Digital citizenship through language education
Projektet søger at hjælpe eleverne med at blive digitale borgere samt udvikle deres evner til at bruge digitale medier kritisk, kreativt og autonomt på flere sprog. Derudover har projektet til formål at udvikle en pædagogisk ramme og ressourcer til brug for sproglærere.
tor 11 nov
10:00-10:00 |
Workshop: Learning environments where modern languages flourish
Mere information følger.
tor 02 dec
10:00-10:00 | Graz, Østrig
Workshop: Resources for assessing the home language competences of migrant pupils
I denne workshop kan ud høre om, hvordan indvandrerelevers hjemmesprog evalueres med henblik på at definere kriterier og producere materiale til formativ evaluering. Der lægges særlig vægt på synergier mellem sprogindlæring og udviklingen af ​​sprogene. Det overordnede mål er at støtte social og institutionel anerkendelse af hjemmesprog og værdsætte elevernes flersprogede repertoirer.