ECML Kontaktpunkt Danmark besøger Syddansk Universitet i Odense

ECML Kontaktpunkt Danmark holder informationsmøde på Syddansk Universitet i Odense.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 9. december 2014,  kl. 15:00 - 17:00

Sted

Lokale Comenius Ø10-212-1, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense, Institut for Kulturvidenskaber (indgang H).

Arrangør

ECML Kontaktpunkt Danmark

ECML Kontaktpunkt Danmark er på informationsturné rundt i det sprogpædagogiske Danmark. Vi har været vidt omkring, og den 9. december kommer turen til Region Syddanmark – nærmere bestemt Syddansk Universitet i Odense. Du kan høre de seneste nyheder fra ECML, og du kan få svar på dine spørgsmål om Kontaktpunktet.

Maria Pia Pettersson er lektor ved UCL og ph.d.-studerende på Institut for Kulturvidenskab på Syddansk Universitet. På mødet fortæller hun om sit forskningsprojekt, der handler om elevernes interaktion med multimodale og multimediale tekster i folkeskolens tyskundervisning. Nye læremidler som undervisningspakker, der kombinerer film, trykt materiale og e-læring, er nemlig populære. Men hidtil er det altså ikke belyst, hvordan læremidlerne egentlig bruges.

Du kan også høre formanden for ECML’s styregruppe, Sven Halse, fortælle om Den Europæiske Sprogportfolio. Det er et værktøj til selvevaluering af sprogfærdigheder. Den Europæiske Sprogportfolio kan være et nyttigt redskab i sprogundervisningen.

Mødet er for alle, og deltagelsen er gratis. Tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægningen.

 

Læs programmet her

Tilmeld dig arrangementet her