ECML Kontaktpunkt Danmark - en ny etape begynder!

Fredag den 9. maj kl.14.00 markerer ECML Kontaktpunkt Danmark starten på en ny etape. Arrangementet finder sted på Aarhus Universitet, i Vandrehallen, bygning 1413, Viktor Albecks Vej 2, 8000 Aarhus C

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 9. maj 2014,  kl. 12:00 - 16:00

Sted

Aarhus Universitet, i Vandrehallen, bygning 1413, Viktor Albecks Vej 2, 8000 Aarhus C

Kom og få en forsmag på, hvordan et nyt dansk sprogpædagogisk netværk kan styrke undervisningen i fremmedsprog på alle niveauer i uddannelsessystemet. Det danske kontaktpunkt for ECML fungerer som bindeled mellem det europæiske ECML-netværk og de danske sprogundervisningsmiljøer og arbejder på at forbedre kvaliteten i sprogundervisningen på alle indlæringsniveauer.

 

Tilmelding

Deltagelsen er gratis, men tilmelding nødvendig af hensyn til planlægningen. Du tilmelder dig her og tilmeldingsfristen er mandag d. 05. maj 2014. Vi glæder os til se dig!

Program

14:00

Velkomst
Ved bl.a. Sven Halse, formand for ECML’s styregruppe og lektor i tysk ved Aarhus Universitet, kontorchef Jette Søgren Nielsen, Uddannelses- og Forskningsministeriet og projektleder Frits Overgaard Sørensen.

14:35

Musikalsk indslag
Ved Jens Viggo Fjord, rutineret flamenco-guitarist, der har turneret både i Brasilien og Spanien samt indspillet flere CD’er.

14:50

Hvorfor skal vi styrke de kommende læreres sproglige og interkulturelle kompetencer?
Ved Annette Søndergaard Gregersen, lektor ph.d. og lærer ved Professionshøjskolen UCC, København.

15:00

Repræsentant for ECML's hovedkontor i Graz, Østrig

15:15

Hvad skal vi med tysk?
Ved Flemming Nygaard, Formand for Tysklærerforeningen for grundskolen (TLFG).

15:25

Engelsklærerforeningens rolle i sprogundervisning på STX og HF
Ved Bodil Hohwü Nielsen, formand for Engelsklærerforeningen for gymnasiet og HF og lektor ved Risskov Gymnasium, Aarhus.

15:35

Musikalsk indslag
Ved trioen De Originale Kopier. Et ”multisprogsmedley" bestående af tyske, franske, spanske og italienske sange udsat for tre ukuleler og tre sangstemmer.

16:00 Afrunding og tak for i dag!

 

Se billedgalleri fra dagen her

Se video af Sarah Breslins tale til ECML Kontaktpunkt Danmark her.