Nyt ECML infomøde

ECML Kontaktpunkt Danmark holder infomøde for alle interesserede på Professionshøjskolen UCC, Læreruddannelsen Zahle i København.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 14. november 2014,  kl. 15:00 - 17:00

Sted

Lokale z210, Læreruddannelsen Zahle, Linnésgade 2, 1361 Kbh. K.

Arrangør

ECML Kontaktpunkt Danmark

ECML Kontaktpunkt Danmark besøger Læreruddannelsen Zahle

ECML Kontaktpunkt Danmark fortsætter sine informationsmøder ude i det sprogpædagogiske landskab. Den 14. november er turen kommet til Professionshøjskolen UCC, Læreruddannelsen Zahle i København, hvor du kan høre de seneste nyheder fra ECML og få svar på spørgsmål om Kontaktpunktet.

Kontaktpunktet udvælger løbende deltagere til ECML workshops, der afholdes på ECML’s hovedsæde i Graz i Østrig. I maj 2014 deltog John Shaun Nolan fra CPH WEST i en workshop, der handlede om styrkelsen af sproglige netværk. På mødet fortæller han om sine erfaringer herfra.

Den europæiske sprogportfolio er et værktøj til selvevaluering af sprogfærdigheder. Det er et vigtigt redskab i fremmedsprogsundervisningen, og på mødet præsenteres det af Hanne Thomsen fra Læreruddannelsen Zahle, der har arbejdet med emnet i mere end ti år.

Mødet er for alle, og deltagelse er gratis. Tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægningen.

 

Læs programmet her

 

<form action="http://ecml.dk/" enctype="multipart/form-data" id="TSFE_EDIT_FORM_0daf" method="post" name="TSFE_EDIT_FORM_0daf"></form>