Workshop: Enhancing language education in cross-border vocational education

8.-9. februar 2023 afholdes ECML-workshoppen "Enhancing language education in cross-border vocational education" i Graz, Østrig.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

tirsdag 7. februar 2023, kl. 09:00 - onsdag 8. februar 2023, kl. 16:00

Sted

ECML i Graz

Har du erfaring inden for sprog i erhvervsuddannelserne i grænseregioner (som forsker, lærer, læreruddanner eller beslutningstager)?

Har du interesse i at forbedre sprogundervisningen i grænseregioner i arbejds- og uddannelsessammenhænge?

Har du kendskab til eller interesse i at engagere dig i udviklingen af europæiske tiltag, der omhandler sprogindlæring i erhvervsuddannelser, der er særligt designet til grænseregioner?

Så er denne workshop måske interessant for dig. Der er en ledig plads til en dansk deltager til workshoppen om forbedring af sprogundervisning og -læring i erhvervsuddannelser i grænseregioner. Workshoppen afholdes i Graz i Østrig, og der kommer en deltager fra hvert af de 35 medlemslande. Rejse- og hoteludgifter dækkes af ECML.

Læs mere om den ønskede profil på deltagerne og om workshoppen her.

Du sender din ansøgning ved at udfylde denne Nomination form og sende den til contactpoint@ecml.dk senest d. 9. december 2022.

Vi udvælger den kandidat, som passer bedst til den ønskede profil.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Ana Kanareva-Dimitrovska, projektleder for ECML Kontaktpunkt Danmark & projektkoordinator for NCFF, på 9352 1615.